Yoga met kristallen – Crystal Healing

“Beleef en ervaar naast yoga de prachtige energieën van moeder aarde en moeder natuur”

Yoga, maar dan net even anders. In deze yoga sessie werken we met kristallen, edelstenen en/of mineralen. Hierdoor ontstaat er een unieke combinatie van yoga en healing. Kristallen zijn zo veel meer dan de prachtige eenvoud en schoonheid die je met het oog waarneemt. Ze bevatten een veelvoud aan energieën die helend zijn voor body, mind en Soul. Sommigen spreken ook wel over de magie der kristallen. Het zijn ware diepgaande genezers en bevatten helende wijsheden. Wanneer je er voor open staat en je er mee verbindt ontvang je het krachtige medicijn dat zij te bieden hebben en vullen jouw hele “Zijn” met onvoorwaardelijke liefde.

Door middel van een zachte meer energetische vorm van yoga te combineren met de kristallen worden onder andere de zeven hoofd chakra’s die zich bevinden in het subtiele lichaam gereinigd, geopend en geactiveerd. De kristallen resoneren namelijk door middel van trilling/frequentie (= energie) met de chakra’s. Doordat de chakra’s gereinigd, geopend en geactiveerd worden kan de levensenergie weer vrijer door het fysieke en energetische lichaam stromen, iets wat van vitaal belang is voor de algehele gezondheid. Naast het werken met de kristallen wordt er tijdens de sessie gebruikt gemaakt van de kracht van natuurlijke essentiële oliën. Laat je aangenaam omhullen door de heerlijke geuren van moeder natuur en ervaar haar liefdevolle warmte en geborgenheid, dit zal je helpen om jezelf makkelijker te openen om de heling te kunnen ontvangen die de kristallen te bieden hebben. Daarnaast hebben de essentiële oliën een verdiepende en helende uitwerking op de gehele sessie.

Yoga met kristallen is absoluut een unieke en bijzondere beleving en ervaring. Sleutelwoorden voor deze heerlijke ontspannen sessie zijn, rust, heling en harmonie. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keertje meedoen! De sessie wordt nu ook online gegeven, hierbij ontvang je een leuk pakket met o.a. kristallen …. de rest is nog een verrassing. Laat jij je meenemen op reis in de wereld der magie van kristallen? Nu ook online: start per 24-02-21

“Beleef en ervaar een sessie vol liefde, aardse warmte en kracht, ….
ervaar hoe het leven vreugdedevol naar je lacht”
Cara