Yoga met kristallen – Crystal Healing

“Beleef en ervaar naast yoga de prachtige energieën van moeder aarde en moeder natuur”

Yoga, maar dan net even anders. In deze yoga sessie werken we met kristallen, edelstenen en/of mineralen. Hierdoor ontstaat er een unieke combinatie van yoga en healing. Kristallen zijn zo veel meer dan de prachtige eenvoud en schoonheid die je met het oog waarneemt. Ze bevatten een veelvoud aan energieën die helend zijn voor body, mind en Soul. Sommigen spreken ook wel over de magie der kristallen. Het zijn ware diepgaande genezers en bevatten helende wijsheden. Wanneer je er voor open staat en je er mee verbindt ontvang je het krachtige medicijn dat zij te bieden hebben en vullen jouw hele “Zijn” met onvoorwaardelijke liefde.

Door middel van een zachte meer energetische vorm van yoga te combineren met de kristallen worden onder andere de zeven hoofd energiecentra’s die zich bevinden in het subtiele lichaam gereinigd, geopend en geactiveerd. De kristallen resoneren namelijk door middel van trilling/frequentie (= energie) met deze centra’s. Doordat de energiecentra’s gereinigd, geopend en geactiveerd worden kan de levensenergie weer vrijer door het fysieke en energetische lichaam stromen, iets wat van vitaal belang is voor de algehele gezondheid. Naast het werken met de kristallen wordt er tijdens de sessie gebruikt gemaakt van de kracht van natuurlijke essentiële oliën. Laat je aangenaam omhullen door de heerlijke geuren van moeder natuur en ervaar haar liefdevolle warmte en geborgenheid, dit zal je helpen om jezelf makkelijker te openen om de heling te kunnen ontvangen die de kristallen te bieden hebben. Daarnaast hebben de essentiële oliën een verdiepende en helende uitwerking op de gehele sessie.

Yoga met kristallen is absoluut een unieke en bijzondere beleving en ervaring. Sleutelwoorden voor deze heerlijke ontspannen sessie zijn, rust, vrede, harmonie en transformatie.

De sessie wordt alleen gegeven op aanvraag, zowel persoonlijke sessies als groepssessies. Het is ook mogelijk op locatie als je dat wenst. Heb je een yogastudio of andere centrum is het tevens leuk om een keer aan te bieden op uw eigen locatie als een speciaal moment voor de klanten. Bij interesse kunt u mailen naar info@yogacara.nl.

 

NIEUW: life online Crystal Light kristal meditatie

Wil je je dieper verbinden met kristallen, baden in hun Licht en de transformerende kracht van kristallen beleven en ervaren, neem dan eens deel aan de online Crystal Light kristal meditatie. Deze is iedere eerste vrijdagavond van de maand om 19:00. Onderaan deze pagina vind je een gratis audiofragment van een kristal meditatie, …. dit is nog maar een voorproefje. De life online meditaties zullen veel dieper inwerken, tevens zullen er transmissies in doorstromen vanuit de kristalwereld en ook vanuit andere wezens van het Licht. Scroll naar beneden voor het audiofragment en verdere informatie.

Crystal Light Kristal Meditatie (life online)

Elke eerste vrijdag van de maand is er een life online Crystal Light Kristal meditatie van 19:00 tot ongeveer 19:30, kosten deelname € 11,-. Het audiofragment hieronder is er een voorproefje van. Voor meer info of als je graag deel wilt nemen stuur dan een mailtje naar info[at]yogacara.nl

Cara