Over Cara

“Mijn passie is je te mogen begeleiden op jouw pad van bewustzijn en je te helpen bij het

 herinneren van je ware essentie, zodat je kunt gaan leven vanuit wie je werkelijk bent

 en je je ware potentieel en Zielsmissie kunt gaan verwezenlijken hier op aarde”

mijn passie

Mijn passie is je te mogen begeleiden op jouw pad van bewustzijn en je te helpen bij het herinneren van je ware essentie, zodat je kunt gaan leven vanuit wie je werkelijk bent en je je ware potentieel en Zielsmissie kunt gaan verwezenlijken hier op aarde. Dit doe ik door middel van verscheidene sessies en coaching die ik aanbied. Deze zijn er op gericht de trillings frequentie van jouw Zijn te verhogen zodat er transformatie /heling plaats kan vinden en het bewustzijn wordt verruimd. Daarmee zullen ook al jouw talenten zich aandienen, als het ware wakker worden in jou en weer online komen. Tijdens de sessies en de coaching worden er als het ware laagje voor laagje oude lagen (conditioneringen, patronen, geloofssystemen, trauma, angst e.d.) afgepeld om zo weer in verbinding te komen met de kern van jouw Zijn, weer in verbinding te komen met jouw essentie. Tevens wordt datgene wat nog niet geactiveerd is in jou, nog niet wakker is geworden in jouw bewustzijn, geopend en geactiveerd. En dit allemaal in een tempo die geheel veilig en passend is voor jou in het nu moment en in lijn is met jouw hoogste goed.

mogelijke uitwerkingen van de sessies en coaching:

 • verhogen van de trillingsfrequentie
 • verruiming van het bewustzijn (dieper inzicht, wijsheid, weten)
 • diepe ontspanning
 • activatie van het zelfhelend vermogen
 • “heling”/ transformatie van het Spirituele lichaam
 • “heling”/transformatie van het mentale lichaam
 • “heling”/transformatie van het emotionele lichaam
 • “heling”/transformatie van het fysieke lichaam
 • …. ofwel “heling”/transformatie van alle energielichamen/van je totale Zijn
 • verbetering van het algehele welzijn
 • verbetering van de algehele gezondheid
 • verlichting van fysieke pijn/klachten (symptomen)
 • transformatie van angsten en trauma
 • doorbreken van oude patronen
 • transformatie van geloofssystemen en conditioneringen
 • in je Lichtkracht komen te staan
 • her-inneren wie je werkelijk bent
 • ontdekken van je Zielsmissie
 • in verbinding komen met overleden dierbaren of voorouders
 • ervaren van energieën zoals Engelen, Sterrenwezens, Eenhoorns, Draken, Deva’s, Krachtdieren, Elementalen en meer
 • …. eigenlijk zijn de mogelijkheden oneindig

In de sessies en coaching die ik aanbied combineer ik al mijn talenten, kwaliteiten en opgedane kennis waarbij ik ben als een brug tussen Hemel en Aarde en onder andere werk als een facilitator voor healing, transmitter, katalyst en alchemist. Ik doe dit door middel van energetische yoga, meditatie, visualisatie, klank (kristallen klankschalen, koshi’s, sjamanen drum, klankstaven, zang), Zielstaal, kristallen, hoogwaardige essentiële oliën, gebruiken en rituelen. Gedurende de sessies en coaching laat ik me geheel leiden door het hart, het invoelend vermogen, intuïtie en helder weten, waarbij ik wordt begeleid door een geweldig team van Liefde en Licht, een zeer krachtig team dat met mij en door mij heen werkt. Dit team bestaat onder andere uit Lichtmeesters, Engelen, Deva’s, Krachtdieren, Natuur, Kristal en Sterrenwezens. Het is mijn missie om deze prachtige diep transformerende en helende energieën die via mij doorgegeven mogen worden met zoveel mogelijk anderen (mens en dier), de Aarde en de Kosmos te delen, ….

mijn verhaal

Van kinds af aan voelde ik mij al anders. Ik was erg sensitief, empathisch en stond heel erg open, waardoor ik me sterk verbonden voelde met Al wat is. De wereld om mij heen begreep ik niet zo goed en deze leek mij ook niet zo goed te begrijpen. Dit zorgde ervoor dat ik al op zeer jonge leeftijd mezelf ging aanpassen aan de buitenwereld, me aanpaste aan de omgeving en masker na masker opzette, om maar “normaal” te zijn, ….. om maar “ te voldoen aan”. De verbinding die ik had met het “ongeziene”, het “onverklaarbare” sloot ik als overlevingsmechanisme volledig af, terwijl mijn gevoeligheid bleef. Zo raakte ik steeds verder verwijderd van mijn werkelijke Zelf.

Dit is altijd zo gebleven, tot dat er op 30 jarige leeftijd een voor mij zeer ingrijpende en tevens zeer transformerende gebeurtenis plaats vond. Ik werd geconfronteerd met een levensbedreigende ziekte, ….. iets wat mijn leven geheel op de kop zette. Tegelijkertijd zorgde dit er voor dat de deuren die ik zo lang op slot had gedaan (eigenlijk al niet eens meer wist van hun bestaan) langzaam weer open konden gaan en er weer een verbinding met het Al kon ontstaan.

Tijdens het ziekte proces kwam yoga op mijn pad, iets wat mijn leven ten positieve veranderde. Door middel van yoga legde ik masker na masker af en kwam ik meer thuis bij mezelf, ….. meer bij wie ik werkelijk ben. Het was alsof ik beetje bij beetje opnieuw werd geboren. Hierdoor ontstond er steeds meer rust, vrede en harmonie in mij. Er onstond meer ruimte en vrijheid. Ook merkte ik dat het bewustzijn steeds dieper ontwaakte doordat de trillings frequentie van mijn Zijn zich verhoogde. Dit maakte mij nieuwsgierig naar alles wat er eventueel nog meer mogelijk zou zijn. Zo ontstond er een diepe interesse in spiritualiteit en bewustwording en tevens in het werken met energie.

Op dat moment besloot ik de weg van mijn hart te gaan volgen en liet na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de sport en gezondheid (o.a. in het geven van turnen, dans, fitness begeleiding en allerlei groepslessen) mijn oude leven achter me om het spirituele pad te bewandelen.

Opleidingen en cursussen waarvan ik voelde dat het passend was voor mij ben ik gaan volgen, hieronder vallen bijvoorbeeld de Om Guru yoga opleiding, Yoga Nidra, Mindfulness, Yoga Prana Therapie, White Time Healing, Energy Medicine Healing, Angel Energy Healing, Aromatherapie, het werken met edelstenen en kristallen en sjamanistisch practicioner. Naast de opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd is het leven zelf mijn grootste leermeester. Het leven met al haar levenslessen, levenslessen waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Het zijn namelijk de levenslessen die mij hebben gevormd tot de persoon die ik nu ben en mij het weten en bewustzijn hebben gebracht van wie ik in werkelijkheid ben, …. Ik voel mij dan ook zeer dankbaar en gezegend voor al wat het leven mij heeft gebracht en gegeven en datgeen wat hieruit is onstaan en dit alles middels het werk dat ik doe met jou te mogen delen. Voel je dan ook welkom om het pad van jouw Hart samen met mij te bewandelen om je zo te kunnen ontvouwen in je hoogste potentieel. In Liefde en Licht loop ik graag een stukje met je mee 🙂

Graag hoop ik jou een keer te ontmoeten en je te mogen begeleiden in het herinneren van wie je in essentie bent. Je te mogen helpen bij het ontdekken van jouw passie, zodat je het pad van het Hart kunt gaan bewandelen om zo vanuit het geopende Hart je eigen stralende lichtkracht uit te kunnen stralen en te delen met de wereld om je heen.

In Liefde, Licht en dankbaarheid,
Cara

Wat anderen zeggen over Cara

“Cara is begaafd met het onderhouden van contact met de lichtwereld en met de energieën om haar heen en het mooi daarvan is dat zij dat weer door kan geven aan anderen.”


Lieve Cara, jij bent altijd zo optimistisch, je straalt energie en compassie uit, jij werkt met kristallen (voor mij heel fijn). Jij biedt heel veel kwaliteit!!!! Jij bent zo krachtig, dat de energie bij ons allemaal binnenkomt …. en dat is niet vanzelfsprekend. Je bent altijd daar, wanneer het nodig is. Dank je wel voor alles.


“Dank je wel voor deze geweldige reis Angelic Cell of Light die wij samen met jou mochten maken. Wat heb ik mij gedragen gevoeld door het mooie team van liefde en licht en jou liefdevolle aandacht en begeleiding. Wonderlijk mooi:-) Wat een ontwikkeling er op mijn pad is gemanifesteerd. En dan te bedenken dat dit nog verder doorgroeid.”

” Uniek is de hoeveelheid helende energie die doorstroomt tijdens de sessies. Het werken met Cara is zo bijzonder vanwege haar rust en uitstraling, en hoe zij alles brengt en in banen leidt. Je voelt dat alles met heel veel liefde wordt gegeven en je voelt je veilig en beschermt om je geheel te laten gaan.”“Ik heb mijn Hart terug gevonden, en dat was een prachtig cadeau om te mogen ontvangen. Het ontroerd me steeds weer, dat moment van Mijn Hart te voelen, zo intens, niet te beschrijven zo prachtig en mooi. Ik voel niets dan liefde voor mijn Hart. Dank je wel hiervoor.
“Cara helpt je oude lagen van pijn, verdriet, wroeging en spijt te verwerken op een hele liefdevolle manier, niet door alles te herbeleven, maar door los te laten. Je leert steeds meer te leven vanuit jouw hart dan vanuit jouw hoofd. Ik ben er zoveel rijker door geworden”
“Cara haar passie is in liefde delen en de wereld een mooiere maken. Dat zorgt er voor dat zij werkelijk een kei in het water gooit en dat maakt hele grote kringen. Zoals zij ons raakt raken wij ook weer onze omgeving en zo verder :-)”

” Cara geeft me een gevoel van niet veroordeeld te worden, te mogen zijn wie ik ben nu op dit moment op mijn pad”
“Alles wat Cara doet is vol passie, liefde, positiviteit en enthousiasme en dat voel je aan alle kanten. Ze is ontzettend goed in wat ze doet, heeft erg veel kennis en maakt ook gebruik van dingen die het proces ondersteunen/extra kracht bij zetten (kristallen, olie, sprays) en weet deze goed te benutten. Haar begaafdheid/gevoeligheid geven een extra laag wat alle sessies extra bijzonder maakt.”

Cara haar sessies hebben er voor gezorgd dat ik positiever, blijer en vitaler ben, meer energie heb, mijn grenzen beter aanvoel, en beter kan omgaan/accepteren wanneer het wat minder gaat. Hierdoor zit ik beter in mijn vel zit en heb ik mezelf meer teruggevonden.”
Als je tijdens sessies (of misschien daarna) ergens tegen aan loopt staat ze altijd voor je klaar en geeft ze waardevolle tips die jou weer verder helpen. Ze benaderd alles vanuit liefde en dat voel je.”


Cara heeft mij enorm geholpen, ik ben me nu bewust geworden van patronen en kleine dingen die normaal waren geworden en die mijn doel (onbewust) enorm in de weg zaten. Deze kleine dingen zijn tijdens de sessies heel geleidelijk getransformeerd. Dat zorgt er voor dat ik nu een stuk beter in mijn vel zit. Ik kan iedereen aanraden sessies/programma’s van Cara te volgen, ze zijn echt lifechanging!”

“Cara, ik had geen idee dat ik zoveel Kracht in mij had. Het was zo mooi om dat te doen inzien. Heel veel dank hiervoor.”
” Het volgen van Cara haar sessies heeft er voor gezorgd dat ik al veel lagen heb mogen transformeren en heel veel inzichten heb gekregen. Het voordeel daarvan is dat ik mij steeds zuiverder voel en steeds meer Liefde en Licht uit kan stralen.”
” Cara is een expert in luisteren en voelen, daardoor kan ze je precies op weg helpen en jouzelf leiden en sturen in en naar, waar je sturing nodig hebt. Al pratende kom je b.v. tot een inzicht/ conclusie, waar zelf waarschijnlijk al langer mee worstelde, vloeit soepel naar voren. Zo fijn en bijzonder.”“Lieve Cara, dank je wel voor de veel, heel veel prachtig en mooie momenten die ik heb mogen meemaken. Niet alleen tijdens de sessies. Ook in de weken en dagen daaromheen. Het voelt als een warme deken van aandacht en liefde. Niet te bevatten haast.”
” Het volgen van de sessies van Cara zijn een mooi cadeau voor jezelf.”

“Cara haar sessies hebben gezorgd voor veel inzichten en innerlijke heling. Ze is in staat je met veel begrip en inlevingsvermogen te helpen helen en geeft je daarbij het vertrouwen dat het goed komt. Je kunt je bij haar ontspannen en mag volledig jezelf zijn. Dank je wel Cara voor het terugvinden van mezelf en dat ik weer met meer vertrouwen naar de toekomst kan kijken.”

Morgen weer een nieuwe dag,
kijken wat deze brengen mag.
Dankbaar om de zon weer op te zien komen,
wakker, ….. maar toch blijven dromen.
Heerlijk zo’n nieuwe dag, …..
op mijn gezicht verschijnt een glimlach.

Cara