Over Cara

“Mijn passie is je te mogen begeleiden op jouw spirituele pad en je te helpen in het ontdekken van wie je werkelijk bent”

Al vanaf mijn 4e levensjaar heb ik altijd met veel plezier gesport. Het was dan ook niet verbazingwekkend dat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken en op 17 jarige leeftijd besloot om de sportopleiding C.I.O.S. te gaan volgen. Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar actief op het gebied van sport en gezondheid. Onder andere in het geven van turnen, dans, fitness begeleiding en allerlei lessen die je in de sportschool veelal aantreft. Altijd bruisend van de energie en met veel liefde en plezier. Helemaal in mijn kracht en volop genietend van het leven. Door een ingrijpende gebeurtenis kwam hier jaren geleden verandering in. Ik werd geconfronteerd met kanker, iets wat mijn wereld volledig op de kop zette, een gebeurtenis waardoor ik heel anders in het leven kwam te staan. Alles wat ik altijd maar als vanzelfsprekend vond en voor lief nam, vond ik niet meer vanzelfsprekend en nam ik niet meer voor lief. Mijn fysieke kracht, vitaliteit en bruisende energie was niet meer, daarvoor in de plaats kwam fysieke pijn, emotionele, mentale en psychische stress. In deze voor mij moelijke tijd kwam yoga op mijn pad, iets wat mijn leven weer ten positieve veranderde. 

Yoga verbeterde mijn kwaliteit van leven, zowel fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch als spiritueel. Meteen wist ik het, dit wil ik graag delen met anderen. Er kwam weer kracht terug, maar een ander soort kracht, er kwam weer vitaliteit terug en een nieuwe bruisende energie. Een nieuwe passie was geboren, iets moois was uit al het negatieve voortgekomen. Ik besloot het oude achter me te laten en mijn hart te gaan volgen. Vanaf dat moment ben ik verschillende opleidingen en cursussen gaan volgen zoals o.a. de Om-Guru yogaopleiding in Ellencom, Yoga Nidra , Power Yoga, Mindfulnes, Yoga Prana Therapie, White Time Healing, Energy Medicine Healing, Angel Energy Healing, Aromatherapie, werken met kristallen, edelstenen en mineralen en ben ik inmiddels een Sjamanistisch Practitioner. Op deze manier blijf ik groeien en mezelf ontwikkelen op het spirituele pad dat ik bewandel. Daarnaast is mijn grootste leraar het leven zelf. Het leven met al zijn/haar levenslessen, levenslessen waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Levenslessen die mij hebben gevormd tot de persoon die ik nu ben.

Graag hoop ik jou een keer te ontmoeten en je te mogen begeleiden in het ontdekken van wie je werkelijk bent en je te mogen helpen bij het vinden van jouw passie, zodat je werkelijk je Hart kunt gaan volgen en in je eigen (licht) kracht komt te staan.

Namaskar,
Cara

Morgen weer een nieuwe dag,
kijken wat deze brengen mag.
Dankbaar om de zon weer op te zien komen,
wakker, ….. maar toch blijven dromen.
Heerlijk zo’n nieuwe dag, …..
op mijn gezicht verschijnt een lach.

Cara