Over Cara

“Mijn passie is je te mogen begeleiden op jouw spirituele pad en je te helpen in het ontdekken van wie je werkelijk bent”

Van kinds af aan voelde ik mij al anders. Ik was erg sensitief, empathisch en stond heel erg open, waardoor ik me sterk verbonden voelde met Al wat is. De wereld om mij heen begreep ik niet zo goed en deze leek mij ook niet zo goed te begrijpen. Dit zorgde ervoor dat ik al op zeer jonge leeftijd mezelf ging aanpassen aan de buitenwereld, me aanpaste aan de omgeving en masker na masker opzette, om maar “normaal” te zijn, ….. om maar “ te voldoen aan”. De verbinding die ik had met het “ongeziene”, het “onverklaarbare” sloot ik als overlevingsmechanisme volledig af, terwijl mijn gevoeligheid bleef. Zo raakte ik steeds verder verwijderd van mijn werkelijke Zelf.

Dit is altijd zo gebleven, tot dat er op 30 jarige leeftijd een voor mij zeer ingrijpende en tevens zeer transformerende gebeurtenis plaats vond. Ik werd geconfronteerd met een levensbedreigende ziekte, ….. dit zette mijn hele leven op z’n kop, tevens zorgde het er voor dat de deuren die ik zo lang op slot had gedaan (eigenlijk al niet eens meer wist van hun bestaan) langzaam weer open konden gaan en er weer een nieuwe verbinding met het Al kon ontstaan.

Tijdens het ziekte proces kwam yoga op mijn pad, iets wat mijn leven ten positieve veranderde. Door middel van yoga legde ik masker na masker af en kwam ik meer thuis bij mezelf, ….. bij wie ik werkelijk ben, alsof ik opnieuw werd geboren. Er ontstond steeds meer harmonie, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als psychisch vlak en daarnaast een sterke interesse in spiritualiteit en het werken met energie.

Ik besloot de weg van mijn hart te gaan volgen en liet na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de sport en gezondheid (o.a. in het geven van turnen, dans, fitness begeleiding en allerlei groepslessen) mijn oude leven achter me om het spirituele pad te bewandelen.

Inmiddels heb ik verscheidene opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de Om Guru opleiding in Ellecom, Yoga Nidra , Power Yoga, Mindfulness, Yoga Prana Therapie, White Time Healing, Energy Medicine Healing, Angel Energy Healing, Aromatherapie, werken met kristallen, edelstenen en mineralen en ben ik daarnaast een sjamanistisch practitioner. In mijn lessen, sessies en coaching combineer ik al mijn talenten en kwaliteiten (o.a. helder weten, helder voelen, sterk empathisch en intuïtief vermogen, facilitator voor healing, transmitter, katalyst en alchemist), waarbij ik wordt begeleid door een team van Liefde en Licht. Dit is een zeer krachtig team dat door mij heen werkt en met mij samenwerkt, een team dat o.a. bestaat uit Lichtmeesters, Engelen, Deva’s, Krachtdieren, Natuur, Kristal en Sterrenwezens. Het is mijn missie om deze prachtige diep transformerende en helende energieën die via mij doorgegeven mogen worden met zoveel mogelijk anderen te delen.

Naast alle opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd is het leven zelf mijn grootste leermeester, het leven met al haar levenslessen, levenslessen waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Het zijn nl. de levenslessen die mij hebben gevormd tot de persoon die ik nu ben en mij het weten hebben gebracht, van wie ik werkelijk ben, …..

Graag hoop ik jou een keer te ontmoeten en je te mogen begeleiden in het ontdekken van wie je werkelijk bent en je te mogen helpen bij het vinden van jouw passie, zodat je werkelijk je Hart kunt gaan volgen en in je eigen (licht) kracht komt te staan.

Love & Light,
Cara

Wat anderen zeggen over Cara

“Cara haar passie is in liefde delen en de wereld een mooiere maken. Dat zorgt er voor dat zij werkelijk een kei in het water gooit en dat maakt hele grote kringen. Zoals zij ons raakt raken wij ook weer onze omgeving en zo verder :-)”

” Cara geeft me een gevoel van niet veroordeeld te worden, te mogen zijn wie ik ben nu op dit moment op mijn pad”
“Alles wat Cara doet is vol passie, liefde, positiviteit en enthousiasme en dat voel je aan alle kanten. Ze is ontzettend goed in wat ze doet, heeft erg veel kennis en maakt ook gebruik van dingen die het proces ondersteunen/extra kracht bij zetten (kristallen, olie, sprays) en weet deze goed te benutten. Haar begaafdheid/gevoeligheid geven een extra laag wat alle sessies extra bijzonder maakt.”

” Uniek is de hoeveelheid helende energie die doorstroomt tijdens de sessies. Het werken met Cara is zo bijzonder vanwege haar rust en uitstraling, en hoe zij alles brengt en in banen leidt. Je voelt dat alles met heel veel liefde wordt gegeven en je voelt je veilig en beschermt om je geheel te laten gaan.”“Ik heb mijn Hart terug gevonden, en dat was een prachtig cadeau om te mogen ontvangen. Het ontroerd me steeds weer, dat moment van Mijn Hart te voelen, zo intens, niet te beschrijven zo prachtig en mooi. Ik voel niets dan liefde voor mijn Hart. Dank je wel hiervoor.
“Cara helpt je oude lagen van pijn, verdriet, wroeging en spijt te verwerken op een hele liefdevolle manier, niet door alles te herbeleven, maar door los te laten. Je leert steeds meer te leven vanuit jouw hart dan vanuit jouw hoofd. Ik ben er zoveel rijker door geworden”
Cara haar sessies hebben er voor gezorgd dat ik positiever, blijer en vitaler ben, meer energie heb, mijn grenzen beter aanvoel, en beter kan omgaan/accepteren wanneer het wat minder gaat. Hierdoor zit ik beter in mijn vel zit en heb ik mezelf meer teruggevonden.”
Als je tijdens sessies (of misschien daarna) ergens tegen aan loopt staat ze altijd voor je klaar en geeft ze waardevolle tips die jou weer verder helpen. Ze benaderd alles vanuit liefde en dat voel je.”


Cara heeft mij enorm geholpen, ik ben me nu bewust geworden van patronen en kleine dingen die normaal waren geworden en die mijn doel (onbewust) enorm in de weg zaten. Deze kleine dingen zijn tijdens de sessies heel geleidelijk getransformeerd. Dat zorgt er voor dat ik nu een stuk beter in mijn vel zit. Ik kan iedereen aanraden sessies/programma’s van Cara te volgen, ze zijn echt lifechanging!”

“Cara, ik had geen idee dat ik zoveel Kracht in mij had. Het was zo mooi om dat te doen inzien. Heel veel dank hiervoor.”
” Het volgen van Cara haar sessies heeft er voor gezorgd dat ik al veel lagen heb mogen transformeren en heel veel inzichten heb gekregen. Het voordeel daarvan is dat ik mij steeds zuiverder voel en steeds meer Liefde en Licht uit kan stralen.”
” Cara is een expert in luisteren en voelen, daardoor kan ze je precies op weg helpen en jouzelf leiden en sturen in en naar, waar je sturing nodig hebt. Al pratende kom je b.v. tot een inzicht/ conclusie, waar zelf waarschijnlijk al langer mee worstelde, vloeit soepel naar voren. Zo fijn en bijzonder.”“Lieve Cara, dank je wel voor de veel, heel veel prachtig en mooie momenten die ik heb mogen meemaken. Niet alleen tijdens de sessies. Ook in de weken en dagen daaromheen. Het voelt als een warme deken van aandacht en liefde. Niet te bevatten haast.”
” Het volgen van de sessies van Cara zijn een mooi cadeau voor jezelf.”

“Cara haar sessies hebben gezorgd voor veel inzichten en innerlijke heling. Ze is in staat je met veel begrip en inlevingsvermogen te helpen helen en geeft je daarbij het vertrouwen dat het goed komt. Je kunt je bij haar ontspannen en mag volledig jezelf zijn. Dank je wel Cara voor het terugvinden van mezelf en dat ik weer met meer vertrouwen naar de toekomst kan kijken.”

“Cara is begaafd met het onderhouden van contact met de lichtwereld en met de energieën om haar heen en het mooi daarvan is dat zij dat weer door kan geven aan anderen.”


Lieve Cara, jij bent altijd zo optimistisch, je straalt energie en compassie uit, jij werkt met kristallen (voor mij heel fijn). Jij biedt heel veel kwaliteit!!!! Jij bent zo krachtig, dat de energie bij ons allemaal binnenkomt …. en dat is niet vanzelfsprekend. Je bent altijd daar, wanneer het nodig is. Dank je wel voor alles.


“Dank je wel voor deze geweldige reis Angelic Cell of Light die wij samen met jou mochten maken. Wat heb ik mij gedragen gevoeld door het mooie team van liefde en licht en jou liefdevolle aandacht en begeleiding. Wonderlijk mooi:-) Wat een ontwikkeling er op mijn pad is gemanifesteerd. En dan te bedenken dat dit nog verder doorgroeid.”

Morgen weer een nieuwe dag,
kijken wat deze brengen mag.
Dankbaar om de zon weer op te zien komen,
wakker, ….. maar toch blijven dromen.
Heerlijk zo’n nieuwe dag, …..
op mijn gezicht verschijnt een glimlach.

Cara