Over Cara

“Mijn passie is je te mogen begeleiden op jouw spirituele pad en je te helpen in het ontdekken van wie je werkelijk bent”

Van kinds af aan voelde ik mij al anders. Ik was erg sensitief, empathisch en stond heel erg open, waardoor ik me sterk verbonden voelde met Al wat is. De wereld om mij heen begreep ik niet zo goed en deze leek mij ook niet zo goed te begrijpen. Dit zorgde ervoor dat ik al op zeer jonge leeftijd mezelf ging aanpassen aan de buitenwereld, me aanpaste aan de omgeving en masker na masker opzette, om maar “normaal” te zijn, ….. om maar “ te voldoen aan”. De verbinding die ik had met het “ongeziene”, het “onverklaarbare” sloot ik als overlevingsmechanisme volledig af, terwijl mijn gevoeligheid bleef. Zo raakte ik steeds verder verwijderd van mijn werkelijke Zelf.

Dit is altijd zo gebleven, tot dat er op 30 jarige leeftijd een voor mij zeer ingrijpende en tevens zeer transformerende gebeurtenis plaats vond. Ik werd geconfronteerd met een levensbedreigende ziekte, ….. dit zette mijn hele leven op z’n kop, tevens zorgde het er voor dat de deuren die ik zo lang op slot had gedaan (eigenlijk al niet eens meer wist van hun bestaan) langzaam weer open konden gaan en er weer een nieuwe verbinding met het Al kon ontstaan.

Tijdens het ziekte proces kwam yoga op mijn pad, iets wat mijn leven ten positieve veranderde. Door middel van yoga legde ik masker na masker af en kwam ik meer thuis bij mezelf, ….. bij wie ik werkelijk ben, alsof ik opnieuw werd geboren. Er ontstond steeds meer harmonie, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als psychisch vlak en daarnaast een sterke interesse in spiritualiteit en het werken met energie.

Ik besloot dan ook mijn hart te gaan volgen en na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de sport en gezondheid (o.a. in het geven van turnen, dans, fitness begeleiding en allerlei groepslessen) het spirituele pad te gaan bewandelen.

Inmiddels heb ik verscheidene opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de Om Guru opleiding in Ellecom, Yoga Nidra , Power Yoga, Mindfulness, Yoga Prana Therapie, White Time Healing, Energy Medicine Healing, Angel Energy Healing, Aromatherapie, werken met kristallen, edelstenen en mineralen en ben ik daarnaast een sjamanistisch practitioner. In mijn lessen, sessies en coaching combineer ik al mijn talenten en kwaliteiten (o.a. helder weten, helder voelen, een zeer sterk empathisch en intuïtief vermogen, healer, transmitter, katalyst), waarbij ik wordt begeleid door een team van Liefde en Licht. Dit is een zeer krachtig team dat door mij heen werkt en met mij samenwerkt, een team dat o.a. bestaat uit Engelen, Opgestegen Meesters, Eenhoorns, Draken, Krachtdieren, Kristalwezens en Sterrenwezens. Het is mijn missie om deze prachtige diep transformerende en helende energieën die via mij doorgegeven mogen worden met zoveel mogelijk anderen te delen.

Naast alle opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd is het leven zelf mijn grootste leermeester, het leven met al haar levenslessen, levenslessen waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Het zijn nl. de levenslessen die mij hebben gevormd tot de persoon die ik nu ben en mij het weten hebben gebracht, van wie ik werkelijk ben, …..

Graag hoop ik jou een keer te ontmoeten en je te mogen begeleiden in het ontdekken van wie je werkelijk bent en je te mogen helpen bij het vinden van jouw passie, zodat je werkelijk je Hart kunt gaan volgen en in je eigen (licht) kracht komt te staan.

Love & Light,
Cara

Morgen weer een nieuwe dag,
kijken wat deze brengen mag.
Dankbaar om de zon weer op te zien komen,
wakker, ….. maar toch blijven dromen.
Heerlijk zo’n nieuwe dag, …..
op mijn gezicht verschijnt een lach.

Cara