Intuitive Healing sessie

Een unieke ervaring en beleving !

Over de Intuitive Healing sessie:

Tijdens deze sessie ben ik als een brug voor jou tussen het “geziene” (datgene wat we met het blote oog waarnemen) en het “ongeziene” (het niet zichtbare). Een krachtig team van Liefde & Licht dat met mij en door mij heen werkt is er om jou te helen en te ondersteunen op een manier die geheel passend is voor jou in het nu moment. Wanneer je er voor openstaat ontvang je deze prachtige energieën, wat diep helend en transformerend werkt. Het team van Liefde & Licht bestaat onder andere uit Lichtmeesters, Engelen, Deva’s, Krachtdieren, Natuur, Kristal en Sterrenwezens.

Iedere sessie neemt je mee op een innerlijke reis door zowel het fysieke als energetische lichaam, waarbij er op een zachte en liefdevolle manier gewerkt wordt aan het reinigen en “loslaten” van energie die jou niet langer meer dient zodat jij je laagje voor laagje kunt ontvouwen tot je hoogste potentieel.

 

De sessie bestaat onder andere uit meditatie, visualisatie, enkele zachte yoga oefeningen, energy medicine, ademoefeningen en ontspanning, waarbij de healing en energie transmissies door het team van Liefde & Licht onzichtbaar op de achtergrond worden verzorgd. Tevens werk ik tijdens deze sessies graag met drukpunten, meridianen, kristallen, klank en essentiële oliën.

Sta jij open voor spiritualiteit en ben je op zoek naar een stukje heling en/of ondersteuning in jou ascentieproces! Vind je het fijn om yoga te doen en lijkt het je leuk om kristallen te beleven en te ervaren en/of de geuren en de werking van zuivere pure essentiële oliën! Of ben je misschien op zoek naar een heerlijk moment voor jezelf, dan zijn deze Intuitive Healing sessies wellicht iets voor jou.

  Persoonlijke Intuitive Healing sessie:

  Wil je graag een persoonlijke sessie ontvangen dan is dit mogelijk op aanvraag. De persoonlijke Intuitive Healing sessies gaan nog meer de diepte in en werken nog krachtiger qua healing en transformatie. Samen bekijken we voor deze sessie naar wat jou behoeftes zijn op dat moment en op welk vlak je graag heling, ondersteuning of transformatie zou willen ontvangen. Wanneer je open staat om te ontvangen (zowel bewust als onbewust) en als datgene waar je behoefte aan hebt qua heling, ondersteuning en transformatie geheel veilig en passend is voor jou op dat moment en tevens in lijn is met jou Zielsmissie, dan zul je dit ook mogen ontvangen. Het kan zijn dat dit direct tot uiting komt of pas in de dagen of weken erna. Het zal zich exact aandienen op een voor jou passend moment. De sessies kun je los aanvragen of per reeks van 4, waarbij de ervaring is dat wanneer je meerdere sessies achtereen ondergaat de uitwerking ervan groter is.

  De eerstvolgende groepssessie die gegeven wordt:
  Datum: nog niet bekend

  tijdsduur en kosten:
  tijdsduur per sessie: 90 a 120 minuten:
  Kosten: deelname aan groepssessie € 55,-
  kosten persoonlijke sessie: € 111,-
  Kosten persoonlijke sessie, reeks van 4: € 411,-

   

  Aanmelden voor een groepssessie of het aanvragen van een persoonlijke sessie kan door een mail te sturen naar:
  info [at] yogacara.nl

  " sta jezelf toe om te mogen ontvangen en ontvang de helende kracht van Liefde & Licht "