Intuitive Healing Yoga

Een combinatie van yoga en healing

Naast de helende werking van yoga ontvang je tijdens deze sessie de helende werking van kristallen, essentële oliën, energy medicine/healing en klank.

De sessie neemt je mee op een diepe innerlijke reis door zowel het fysieke als energetische lichaam, waarbij er op een zachte en liefdevolle manier gewerkt wordt aan het reinigen en “loslaten” van energie die jou niet langer meer dient. Dit creëert ruimte van binnenuit, waardoor de prana (levensenergie) weer kan gaan stromen zoals het bedoeld is om te stromen en jij je laagje voor laagje kunt gaan ontvouwen tot je hoogste potentieel. Het mooie van deze sessie is dat je healing ontvangt tijdens de beoefening van yoga.

Sta jij open voor spiritualiteit en vind je het naast yoga leuk om kristallen te beleven en te ervaren en/of de geuren en de werking van zuivere pure essentiële oliën. Ben je misschien op zoek naar een stukje heling en/of ondersteuning in je ascentieproces of naar een heerlijk momentje voor jezelf, dan is Intuitive Healing Yoga misschien iets voor jou.

  De eerstvolgende sessie die gegeven wordt:

  Datum: zaterdag 1 februari en zaterdag 7 maart
  tijdstip: 10:00 tot 12:00
  Kosten: € 33,00
  Locatie: Ruben Robijn, Stenograaf 1a, 6921 EX, Duiven
  geopend van 9:30 tot 17:00

  Extraatje: je ontvangt 5% korting op je aankopen deze dag.

  Aanmelden kan door middel van een mail te sturen naar:
  info [at] yogacara.nl

  "beleef en ervaar de helende werking van de helende werking van kristallen, essentële oliën, energy medicine/healing en klank"