bathing in the light of love

Bathing in the Light of Love

“Come bade into the Light of Love and let it shine through ….
 let it shine through everything that is not you ….
 Come bade into the Light and forget what you’ve been told so you can unfold ….
 Let yourself unfold to shine like a star and become the Heavenly Light that you Are ….”

-CARA-

 

Bathing in the Light of Love

Iedere laatste vrijdagavond van de maand is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een sessie Bathing in the Light of Love. Om als het ware ontspannen te baden in het Licht van Liefde. Dit is de meest hoge en pure vorm van Licht/Liefde, ook wel benoemd als de grootst helende/transformerende kracht.

Tijdens deze sessie verblijf je in een Sacred Space (the Healing Chambers of Light), …. een energetische, veilige (heilige) ruimte, waarin je alleen maar hoeft te Zijn. Dat wil zeggen dat je niets anders hoeft te doen dan te ontspannen en jezelf open te stellen om te mogen ontvangen om je vervolgens heerlijk onder te dompelen in de helende/transformerende frequenties van het Licht van Liefde. Het team van Liefde en Licht dat met en door mij heen werkt zal hierbij aanwezig zijn samen met het persoonlijke team van Liefde en Licht van ieder die deelneemt, dit om de sessie te begeleiden en te ondersteunen voor ieders hoogste goed.

Gedurende de sessie ben ik als een facilitator voor het Licht van Liefde en al wat daarmee verbonden is en zal ik de sessie geheel intuïtief door laten stromen en begeleiden, waarbij er onder andere gewerkt wordt met kristallen, hoogwaardige essentiële oliën, klank, zoals kristallen klankschalen, koshi’s, klankbuizen, drum, zang en Zielstaal.

De sessie vindt plaats in een kleine intieme setting van maximaal 5 deelnemers. Aan het begin is er een inleidende (kristal) meditatie/transmissie waarbij je zelf werkt met de kristallen. Vervolgens ontvang je geheel comfortabel en ontspannen liggend dat wat zich in Liefde en Licht aandient, altijd precies datgeen wat op dat moment het meest passend/helend/transformerend is voor jou.

Ondanks dat de opzet van de sessie iedere keer hetzelfde is is de energie en de uitwerking ervan telkens weer uniek. Dit aangezien ieder nu moment uniek is qua energieën die op dat moment aanwezig zijn en samenkomen. Ook jouw energie is elk moment uniek, energie is namelijk altijd in beweging. Hierdoor is het ervaren van dit Lichtbad elke keer weer een nieuwe beleving en brengt het je telkens een diepere transformatie, “heelt” het je als het ware laagje voor laagje tot in de kern van jouw Zijn.

✨ “Just relax, breathe and enjoy receiving the beautiful Light of Love “ofwel, adem, ontspan en ontvang het prachtige Licht van Liefde” ✨

Mogelijke uitwerkingen van het verblijven in het Licht van Liefde:

 • verhogen van de trillingsfrequentie
 • verruiming van het bewustzijn (dieper inzicht, wijsheid, weten)
 • diepe ontspanning
 • activatie van het zelfhelend vermogen
 • “heling”/ transformatie van het Spirituele lichaam
 • “heling”/transformatie van het mentale lichaam
 • “heling”/transformatie van het emotionele lichaam
 • “heling”/transformatie van het fysieke lichaam
 • …. ofwel “heling”/transformatie van alle energielichamen/van je totale Zijn
 • verbetering van het algehele welzijn
 • verbetering van de algehele gezondheid
 • verlichting van fysieke pijn/klachten (symptomen)
 • transformatie van angsten en trauma
 • doorbreken van oude patronen
 • transformatie van geloofssystemen en conditioneringen
 • in je Lichtkracht komen te staan
 • her-inneren wie je werkelijk bent
 • ontdekken van je Zielsmissie
 • in verbinding komen met overleden dierbaren of voorouders
 • ervaren van energieën zoals Engelen, Sterrenwezens, Eenhoorns, Draken, Deva’s, Krachtdieren, Elementalen en meer
 • …. eigenlijk zijn de mogelijkheden oneindig

Let wel, …. heling/transformatie door middel van deze sessie kan alleen plaatsvinden wanneer het in lijn is met jouw hoogste goed en je er tevens voor open staat. Dat wil zeggen dat je vanuit het (Spirituele) Hart er bewust en/of onbewust voor kiest dit te willen/mogen ontvangen. Alleen dan kunnen de geschenken van het Licht van Liefde tot je komen. Weet dat je exact datgeen ontvangt wat geheel veilig en passend is voor jou in het nu moment. Soms ervaar je direct een uitwerking, soms ook niet en zal dit zich pas later aan je ontvouwen, als een zaadje van Licht dat is geplant, dat zal gaan groeien om uiteindelijk op het juiste moment te gaan bloeien en zich dan aan je openbaart. Ja zeggen tegen deze sessie wil tevens zeggen dat je bereid bent het on-Licht/de schaduwkanten van jouw Zijn in het Licht te brengen om deze liefdevol te omarmen als onderdeel van jouw Zijn en deze vervolgens vanuit liefdevolle compassie voor jouzelf en Al wat is te transformeren naar een hogere frequentie 💗

Waneer het bovenstaande met je resoneert kom je dan heerlijk onderdompelen in het Licht van Liefde, …. gun jezelf dit prachtige cadeau.

Ik wens je alle Licht en Zegeningen toe,

Liefs Cara

“You Are Love 💗, You Are Light 🌟
 Now is your time to shine fully and Heavenly bright”

– Cara –

 

Vrijdagavond Lichtbad “Bathing in the Light of Love”
Wanneer: elke laatste vrijdag van de maand, eerstvolgende: 30 december
kosten per sessie: € 55,-
tijdstip: 19:00 – 20:15
locatie: de Healingzolder, nieuw Wehl
opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@yogacara.nl